Bij Schaatsenenskeelers.nl kunt u makkelijk winkelen en veilig betalen. Schaatsenenskeelers.nl biedt de volgende betaalmethoden aan;

- iDEAL
- Vooruitbetaling
- Paypal (Creditcard, Mastercard, Visa en bankoverschrijving, Giropay)
- Bancontact/MisterCash
- Op rekening
- Rembours

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

iDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

De iDEAL betalingen worden afgeschreven via het rekeningnummer NL30 ABNA 0524 5909 58.

Vooruitbetaling

U kunt, als u liever niet online betaalt, het bedrag ook per bank of Giro overmaken. Wanneer het bedrag binnen is op de rekening van Sportbeer.nl, zullen wij uw bestelling verzenden. De eventuele kosten voor een overboeking vanuit het buitenland zijn voor rekening van de klant.
Rekeningnummer (ING bank): 8343007 op naam van Sportbeer B.V. onder vermelding van het bestelnummer.
IBAN: NL26 INGB 000 8343007
BIC: INGBNL2A

Paypal (Creditcard, Mastercard, Visa en bankoverschrijving, Giropay)

Om via paypal te kunnen betalen op schaatsenenskeelers.nl dient u een Paypal rekening te hebben. Deze kunt u openen op www.paypal.com.


Bancontact/MisterCash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Voor meer informatie, kijk op: https://www.bancontact.com

Op rekening

Schaatsenenskeelers.nl levert op rekening aan bedrijven in Nederland. Stuur een e-mail naar info@schaatsenenskeelers.nl en wij helpen u graag verder.

Rembours

Bij betaling onder rembours (PostNL Betaalservice) betaalt u aan de deur. De kosten hiervoor bedragen € 16,95,- inclusief BTW. Deze kosten worden bij Schaatsenenskeelers.nl in rekening gebracht door PostNL en brengen wij 1-op-1 in rekening.

 

Onze getoonde prijzen zijn inclusief BTW