ONZE VOORDELEN
 • Gratis Verzending
 • Gratis retourneren (NL)
 • 30 dagen bedenktijd
 • Bezorgen op afhaallocaties
 • Snelle (avond)levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 085 - 401 38 53
Schaatsenenskeelers.nl

Cadomotus

cadomotus
Cadomotus

De schaatstassen van Cadomotus zijn erg populair onder de schaatsers. De tassen kenmerken zich door stevige ritsen, goede kwaliteit stoffen wat niet uitscheurt. De Cadomotus Airflow tassen zijn leverbaar in de kleuren: Rood, Zwart, Blauw, Oranje en Roze. De Cadomotus waterdichte schaats tas zijn leverbaar in de kleuren Zwart, Blauw en Rood, deze tas is geheel waterdicht en is dan ook zeer ruim te noemen. Je kunt hierin eenvoudig de schaatsen en sportkleding in kwijt, in de gescheiden vakken. 

Filters
Categorie
Prijs
Model
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -12%
  Schaatstas - Blauw - Airflow - Cadomotus - Schaatstas - Blauw - Airflow - Cadomotus
  79,50
  89.95
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaatstas - blauw - Airflow - Cadomotus Schaatstas - blauw - Airflow - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/4047/th2/schaatstas---blauw---airflow---cadomotus[0].jpg Te koop voor 79,50. in_stock 4.5

  De Cado Motus Airflow schaatstas blauw is een functionele schaatstas die geschikt is voor zowel de schaats en wielersport. De tas heeft een grote functionele bagageruimte waar schaatsen eeenvoudig in passen. De tas is ergonomisch gevormd en ventieleerd, dit is wel zo prettig met zweet kleding in de tas. De Cado Motus Airflow kent stevige ritsen die tegen een stootje kunnen. De tas is ideaal te gebruiken voor trainingen en je zult de spullen hierin dan ook allemaal kwijt kunnen.

 • Best verkocht
  -12%
  Cadomotus airflow - skeelertas - zwart -
  79,50
  89.95
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaatstas - zwart - Airflow - Cadomotus Schaatstas - zwart - Airflow - Cadomotus Te koop voor 79,50. in_stock 5.0

  De CadoMotus Airflow schaatstas zwart is een functionele schaatstas die geschikt is voor zowel de schaats en wielersport. De tas heeft een grote functionele bagageruimte waar schaatsen eeenvoudig in passen. De tas is ergonomisch gevormd en ventieleerd, dit is wel zo prettig met zweet kleding in de tas. De Cado Motus Airflow kent stevige ritsen die tegen een stootje kunnen. De tas is ideaal te gebruiken voor trainingen en je zult de spullen hierin dan ook allemaal kwijt kunnen.

 • Best verkocht
  -12%
  Schaatstas - Roze - Airflow - Cadomotus - Schaatstas - Roze - Airflow - Cadomotus
  79,50
  89.95
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaatstas - roze - Airflow - Cadomotus Schaatstas - roze - Airflow - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/6201/th2/schaatstas---roze---airflow---cadomotus[0].jpg Te koop voor 79,50. in_stock

  De Cado Motus Airflow schaatstas roze is een functionele schaatstas die geschikt is voor zowel de schaats en wielersport. De tas heeft een grote functionele bagageruimte waar schaatsen eeenvoudig in passen. De tas is ergonomisch gevormd en ventieleerd, dit is wel zo prettig met zweet kleding in de tas. De Cado Motus Airflow kent stevige ritsen die tegen een stootje kunnen. De tas is ideaal te gebruiken voor trainingen en je zult de spullen hierin dan ook allemaal kwijt kunnen.

 • -12%
  Schaatstas - Rood - Airflow - Cadomotus - Schaatstas - Rood - Airflow - Cadomotus
  79,50
  89.95
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaatstas - rood - Airflow - Cadomotus Schaatstas - rood - Airflow - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/4045/th2/schaatstas---rood---airflow---cadomotus[0].jpg Te koop voor 79,50. in_stock 5.0

  De Cado Motus Airflow schaatstas/Skeelertas rood is een functionele schaatstas die geschikt is voor zowel de schaats en wielersport. De tas heeft een grote functionele bagageruimte waar schaatsen eeenvoudig in passen. De tas is ergonomisch gevormd en ventieleerd, dit is wel zo prettig met zweet kleding in de tas. De Cado Motus Airflow kent stevige ritsen die tegen een stootje kunnen. De tas is ideaal te gebruiken voor trainingen en je zult de spullen hierin dan ook allemaal kwijt kunnen.

  Cadomotus airflow - skeelertas - paars -
  79,50
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaatstas - Paars - Airflow - Cadomotus Schaatstas - Paars - Airflow - Cadomotus Te koop voor 79,50. in_stock

  De Cado Motus Airflow schaatstas roze is een functionele schaatstas die geschikt is voor zowel de schaats en wielersport. De tas heeft een grote functionele bagageruimte waar schaatsen eeenvoudig in passen. De tas is ergonomisch gevormd en ventieleerd, dit is wel zo prettig met zweet kleding in de tas. De Cado Motus Airflow kent stevige ritsen die tegen een stootje kunnen. De tas is ideaal te gebruiken voor trainingen en je zult de spullen hierin dan ook allemaal kwijt kunnen.

 • -9%
  Schaatstas - Blauw - Waterflow - Cadomotus -
  99,50
  109.50
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaatstas - Blauw - Waterflow - Cadomotus Schaatstas - Blauw - Waterflow - Cadomotus Te koop voor 99,50. in_stock De Cadomotus Waterflow is een waterdichte schaatstas die kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en stijl combineert. De Waterflow is naast schaatstas ook in de zomer heel goed te gebruiken als tas om de skeelers en extra benodigdheden in mee te nemen. De Waterflow is een lichte en en sterke tas gemaakt van waterafstotend tarpaulin. De tas is comfortabel om te dragen doordat de schouderbanden zijn gevuld en de tas een goede steun geeft in de rug.
 • -12%
  Schaatstas - Oranje - Airflow - Cadomotus - Schaatstas - Oranje - Airflow - Cadomotus
  79,50
  89.95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaatstas - oranje - Airflow - Cadomotus Schaatstas - oranje - Airflow - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/6204/th2/schaatstas---oranje---airflow---cadomotus[0].jpg Te koop voor 79,50. in_stock

  De Cado Motus Airflow schaatstas/skeelertas oranje is een functionele schaatstas die geschikt is voor zowel de schaats en wielersport. De tas heeft een grote functionele bagageruimte waar schaatsen eeenvoudig in passen. De tas is ergonomisch gevormd en ventieleerd, dit is wel zo prettig met zweet kleding in de tas. De Cado Motus Airflow kent stevige ritsen die tegen een stootje kunnen. De tas is ideaal te gebruiken voor trainingen en je zult de spullen hierin dan ook allemaal kwijt kunnen.

 • -9%
  Schaatstas - Zwart - Waterflow - Cadomotus -
  99,50
  109.50
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaatstas - Zwart - Waterflow - Cadomotus Schaatstas - Zwart - Waterflow - Cadomotus Te koop voor 99,50. in_stock De Cadomotus Waterflow is een waterdichte schaatstas die kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en stijl combineert. De Waterflow is naast schaatstas ook in de zomer heel goed te gebruiken als tas om de skeelers en extra benodigdheden in mee te nemen. De Waterflow is een lichte en en sterke tas gemaakt van waterafstotend tarpaulin. De tas is comfortabel om te dragen doordat de schouderbanden zijn gevuld en de tas een goede steun geeft in de rug.
 • -10%
  Schaatshelm - zwart - Cadomotus - One Size (54-61cm) -
  89,80
  99.50
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaatshelm - zwart - Cadomotus - One Size (54-61cm) Schaatshelm - zwart - Cadomotus - One Size (54-61cm) Te koop voor 89,80. in_stock

  World’s first helmet designed specifically for longtrack ice speedskating.

  • Aerodynamic efficiency without compromising safety
  • Securely fastened aero shield for venting conversion
  • Complies with ISU rules for shorttrack helmets
  • 7 vents allow for effective airflow channeling
  • Safety and speed in 7 stylish colors

  FITTING SYSTEM ensures free movement of the skaters' head, better than many non-skate specific helmets. Circumference and vertical adjustments ensure optimal economy and freedom of motion. Different padding configurations and our ultralight design wrap all shapes and sizes of heads in a comfortable, customized fit every time.

  REMOVABLE AERO SHIELD Add the shield on outdoor marathons for protection from rain or cold. Detach the shield when racing in an indoor ice arena and get extra ventilation for your head. Or detach the shield and use the helmet for inline or road cycling, taking advantage of the cooling airflow created by the five minimized air vents.

  RACE PROVEN, PODIUM VALIDATED The best marathon ice teams have subjected the Marchese speedskating helmet to intensive testing on the circuit. In a relatively short testing period, more victories and podium places have been captured wearing this helmet than with any other helmet in the sport.

  MULTI-SPORT The Marchese speedskating helmet is great for other sports where aerodynamics matter; like shorttrack, inline speedskating, or road cycling. This is a serious helmet made to be put to use, in training, in racing, in winning, every day.

 • -5%
  Kussens - voor Schaatshelm - Aerospeed - Cadomotus - Kussens - voor Schaatshelm - Aerospeed - Cadomotus
  13,20
  13.90
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaatshelm kussens - Aerospeed - Cadomotus Schaatshelm kussens - Aerospeed - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/16453/th2/kussens---voor-schaatshelm---aerospeed---cadomotus[0].jpg Te koop voor 13,20. in_stock

  De kussens voor in de Aerospeed helm van Marchese. Deze zorgen ervoor dat de helm prettig aanvoelt op je hoofd en je geen last krijgt van een drukkend gevoel.

  Skeelerveters - Cadomotus - WAX veters - Zwart -
  12,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Skeeler vetters - Cadomotus - WAX veters Skeeler vetters - Cadomotus - WAX veters Te koop voor 12,95. in_stock Skeelerveters - Cadomotus - WAX veters - Zwart
  Schaats hoes - Speedblade - Cadomotus - 15-15.5 -
  34,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaats hoes - Speedblade - Cadomotus Schaats hoes - Speedblade - Cadomotus Te koop voor 34,95. in_stock Schaats hoes - Speedblade - Cadomotus - 15/15.5
  Schaatshelm vizier - Aerospeed - Cadomotus - Geel - Schaatshelm vizier - Aerospeed - Cadomotus - Geel
  48,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaatshelm vizier - Aerospeed - Cadomotus Schaatshelm vizier - Aerospeed - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/16450/th2/schaatshelm-vizier---aerospeed---cadomotus---geel[0].jpg Te koop voor 48,95. in_stock Schaatshelm vizier - Aerospeed - Cadomotus - Geel
  Skeeler lagers - Bones - REDS - Ceramic - 16 PK -
  294,-
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Skeeler lagers - Bones - REDS - Ceramic - 16 PK Skeeler lagers - Bones - REDS - Ceramic - 16 PK Te koop voor 294,00. in_stock Skeeler lagers - Bones - REDS - Ceramic - 16 PK
  Skeeler lagers - Bones - Grijs - SWISS - Ceramic - 16 PK -
  462,-
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Skeeler lagers - Bones - Grijs - SWISS - Ceramic - 16 PK Skeeler lagers - Bones - Grijs - SWISS - Ceramic - 16 PK Te koop voor 462,00. in_stock Skeeler lagers - Bones - Grijs - SWISS - Ceramic - 16 PK
  Skeeler lagers - Bones - SUPER SWISS - 16 PK -
  192,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Skeeler lagers - Bones - SUPER SWISS - 16 PK Skeeler lagers - Bones - SUPER SWISS - 16 PK Te koop voor 192,95. in_stock Skeeler lagers - Bones - SUPER SWISS - 16 PK
  Skeeler lagers - Bones - Zwart - SWISS - 16 PK -
  158,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Skeeler lagers - Bones - Zwart - SWISS - 16 PK Skeeler lagers - Bones - Zwart - SWISS - 16 PK Te koop voor 158,95. in_stock Skeeler lagers - Bones - Zwart - SWISS - 16 PK
  Skeeler lagers - Bones - SUPER REDS - 16 pk -
  116,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Skeeler lagers - Bones - SUPER REDS - 16 pk Skeeler lagers - Bones - SUPER REDS - 16 pk Te koop voor 116,95. in_stock Skeeler lagers - Bones - SUPER REDS - 16 pk
  Skeeler lagers - Bones - REDS - 16 PK -
  74,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Skeeler lagers - Bones - REDS - 16 PK Skeeler lagers - Bones - REDS - 16 PK Te koop voor 74,95. in_stock Skeeler lagers - Bones - REDS - 16 PK
  Lager reiniger - Bones - SPEED Cream - 10 pack -
  116,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Lager reiniger - Bones - SPEED Cream - 10 pack Lager reiniger - Bones - SPEED Cream - 10 pack Te koop voor 116,95. in_stock Lager reiniger - Bones - SPEED Cream - 10 pack
  Lager reiniger - Bones - Cleaning unit -
  24,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Lager reiniger - Bones - Cleaning unit Lager reiniger - Bones - Cleaning unit Te koop voor 24,95. in_stock Lager reiniger - Bones - Cleaning unit
  Trainings elastieken - Techni Cords - PK 1 -
  250,-
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Trainings elastieken - Techni Cords - PK 1 Trainings elastieken - Techni Cords - PK 1 Te koop voor 250,00. in_stock Trainings elastieken - Techni Cords - PK 1
  Trainings elastieken - Techni Cords - PK 2 -
  300,-
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Trainings elastieken - Techni Cords - PK 2 Trainings elastieken - Techni Cords - PK 2 Te koop voor 300,00. in_stock Trainings elastieken - Techni Cords - PK 2
  Skeeler sluiters - Calliper - 4 stuks -
  22,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Skeeler gordels - Calliper - 4 stuks Skeeler gordels - Calliper - 4 stuks Te koop voor 22,95. in_stock Skeeler sluiters - Calliper - 4 stuks
 • -13%
  Cadomotus Skeelertas - Blauw - Versatile - Cadomotus Skeelertas - Blauw - Versatile
  129,50
  149.50
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Cadomotus Skeelertas - Versatile Cadomotus Skeelertas - Versatile //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/36473/th2/cadomotus-skeelertas---blauw---versatile[0].jpg Te koop voor 129,50. in_stock De Cadomotus Versatile is een waterdichte schaatstas die kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en stijl combineert. De Versatile is naast schaatstas ook in de zomer heel goed te gebruiken als tas om de skeelers en extra benodigdheden in mee te nemen.
  Cadomotus schaats - Vast lage noor - Sumiyaka - Carbonio - Allmount - Maat 34 -
  540,-
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaats - Vast lage noor - Sumiyaka - Carbonio - Allmount Schaats - Vast lage noor - Sumiyaka - Carbonio - Allmount Te koop voor 540,00. in_stock Schaats - Vast lage noor - Sumiyaka - Carbonio - Allmount - Maat 34
  Cadomotus schaats - Klap - Sumiyaka - Carbonio - NSX - Maat 34 -
  756,-
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaats - Klap - Sumiyaka - Carbonio - NSX Schaats - Klap - Sumiyaka - Carbonio - NSX Te koop voor 756,00. in_stock

  Schaats - Klap - Sumiyaka - Carbonio - NSX - Maat 34

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Cadomotus schaats - Klap - Sumiyaka - Carbonio - 525 - Maat 34 -
  1.296,-
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaats - Klap - Sumiyaka - Carbonio - 525 Schaats - Klap - Sumiyaka - Carbonio - 525 Te koop voor 1296,00. in_stock

  Schaats - Klap - Sumiyaka - Carbonio - 525 - Maat 34

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Scheeler gereedschap - 2 in 1 - 4MM HEX - TORX 25 -
  12,-
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Scheeler gereedschap - 2 in 1 - 4MM HEX - TORX 25 Scheeler gereedschap - 2 in 1 - 4MM HEX - TORX 25 Te koop voor 12,00. in_stock Scheeler gereedschap - 2 in 1 - 4MM HEX - TORX 25
  Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - matwit - Cadomotus - Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - matwit - Cadomotus
  19,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Aeroshield voor marchese schaatshelm - matwit - Cadomotus Aeroshield voor marchese schaatshelm - matwit - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/16454/th2/aeroshield-voor-cadomotus-schaatshelm---matwit---cadomotus[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Add the shield on outdoor marathons for protection from rain or cold. It will help you to keep warm. Detach the shield when racing in an indoor ice arena and get extra ventilation for your head. Or detach the shield and use the helmet for inline or road cycling, taking advantage of the cooling airflow created by the seven minimized air vents.

  Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - matrood - Cadomotus - Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - matrood - Cadomotus
  19,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Aeroshield voor marchese schaatshelm - matrood - Cadomotus Aeroshield voor marchese schaatshelm - matrood - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/16455/th2/aeroshield-voor-cadomotus-schaatshelm---matrood---cadomotus[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Add the shield on outdoor marathons for protection from rain or cold. It will help you to keep warm. Detach the shield when racing in an indoor ice arena and get extra ventilation for your head. Or detach the shield and use the helmet for inline or road cycling, taking advantage of the cooling airflow created by the seven minimized air vents.

  Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - matgeel - Cadomotus - Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - matgeel - Cadomotus
  19,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Aeroshield voor marchese schaatshelm - matgeel - Cadomotus Aeroshield voor marchese schaatshelm - matgeel - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/16456/th2/aeroshield-voor-cadomotus-schaatshelm---matgeel---cadomotus[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Add the shield on outdoor marathons for protection from rain or cold. It will help you to keep warm. Detach the shield when racing in an indoor ice arena and get extra ventilation for your head. Or detach the shield and use the helmet for inline or road cycling, taking advantage of the cooling airflow created by the seven minimized air vents.

  Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - matpaars - Cadomotus - Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - matpaars - Cadomotus
  19,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Aeroshield voor marchese schaatshelm - matpaars - Cadomotus Aeroshield voor marchese schaatshelm - matpaars - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/16457/th2/aeroshield-voor-cadomotus-schaatshelm---matpaars---cadomotus[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Add the shield on outdoor marathons for protection from rain or cold. It will help you to keep warm. Detach the shield when racing in an indoor ice arena and get extra ventilation for your head. Or detach the shield and use the helmet for inline or road cycling, taking advantage of the cooling airflow created by the seven minimized air vents.

  Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - matoranje - Cadomotus - Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - matoranje - Cadomotus
  19,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Aeroshield voor marchese schaatshelm - matoranje - Cadomotus Aeroshield voor marchese schaatshelm - matoranje - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/16458/th2/aeroshield-voor-cadomotus-schaatshelm---matoranje---cadomotus[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Add the shield on outdoor marathons for protection from rain or cold. It will help you to keep warm. Detach the shield when racing in an indoor ice arena and get extra ventilation for your head. Or detach the shield and use the helmet for inline or road cycling, taking advantage of the cooling airflow created by the seven minimized air vents.

  Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - matgroen - Cadomotus - Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - matgroen - Cadomotus
  19,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Aeroshield voor marchese schaatshelm - matgroen - Cadomotus Aeroshield voor marchese schaatshelm - matgroen - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/16459/th2/aeroshield-voor-cadomotus-schaatshelm---matgroen---cadomotus[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Add the shield on outdoor marathons for protection from rain or cold. It will help you to keep warm. Detach the shield when racing in an indoor ice arena and get extra ventilation for your head. Or detach the shield and use the helmet for inline or road cycling, taking advantage of the cooling airflow created by the seven minimized air vents.

  Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - matblauw - Cadomotus - Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - matblauw - Cadomotus
  19,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Aeroshield voor marchese schaatshelm - matblauw - Cadomotus Aeroshield voor marchese schaatshelm - matblauw - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/17301/th2/aeroshield-voor-cadomotus-schaatshelm---matblauw---cadomotus[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Add the shield on outdoor marathons for protection from rain or cold. It will help you to keep warm. Detach the shield when racing in an indoor ice arena and get extra ventilation for your head. Or detach the shield and use the helmet for inline or road cycling, taking advantage of the cooling airflow created by the seven minimized air vents.

  Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - carbon tech - Cadomotus - Aeroshield voor Cadomotus schaatshelm - carbon tech - Cadomotus
  19,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Aeroshield voor marchese schaatshelm - carbon tech - Cadomotus Aeroshield voor marchese schaatshelm - carbon tech - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/16460/th2/aeroshield-voor-cadomotus-schaatshelm---carbon-tech---cadomotus[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Add the shield on outdoor marathons for protection from rain or cold. It will help you to keep warm. Detach the shield when racing in an indoor ice arena and get extra ventilation for your head. Or detach the shield and use the helmet for inline or road cycling, taking advantage of the cooling airflow created by the seven minimized air vents.

  Schaatshelm sluiting - Aerospeed - Cadomotus - Schaatshelm sluiting - Aerospeed - Cadomotus
  12,95
  1 - 5 Dag(en)
  Merk: Cadomotus Categorie: Schaatshelm sluiting - Aerospeed - Cadomotus Schaatshelm sluiting - Aerospeed - Cadomotus //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/16449/th2/schaatshelm-sluiting---aerospeed---cadomotus[0].jpg Te koop voor 12,95. in_stock Schaatshelm sluiting - Aerospeed - Cadomotus

Cadomotus Airflow schaatstas

Het model Airflow van Cadomotus is een van de bekendere schaatstassen op de markt. Al jaren lang wordt de Airflow verkocht onder de schaatsers. De Cadomotus Airflow tas is een prettig tas om te dragen en heeft een mooi uiterlijk. De schuimpads op de rug zitten zorgen voor comfort en ventilatie. Aan de onderkant van de tas is nog een extra bevestiging die je om je middel kan binnen voor extra stevigheid. De tas is door middel van gespen op maat te maken zodat de Airflow goed aansluit op de rug. De tas is leverbaar in de kleuren: rood, blauw, oranje, zwart en roze

 

Cadomotus waterdichte schaatstas

De waterdichte schaatstas is de grootste schaatstas van het merk Cadomotus. In deze tas kunt u zeker weten alle schaats spullen kwijt, de verschillende vakken maken het makkelijk om sportkleding en schaatsen of skeelers gescheiden te houden. Ook deze schaatstas heeft comfortabele pads op de rug waardoor het gewicht niet volledig op jouw rug leunt. De tas is voorzien van een extra mesh vak waarin bijvoorbeeld natte kledingstukken in kunnen worden gedaan. De tas is leverbaar in de kleuren zwart, blauw en rood

 

Heeft u vragen over welk product voor u geschikt is? Dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice, wij staan u graag te woord bij al uw vragen.

Schaatsenenskeelers.nl facebook Schaatsenenskeelers.nl twitter Schaatsenenskeelers.nl pinterest