ONZE VOORDELEN
  • Gratis Verzending
  • Gratis retourneren (NL)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Bezorgen op afhaallocaties
  • Snelle (avond)levering
  • Bepaal uw bezorgdag
  • Vragen? 085 - 401 38 53
Schaatsenenskeelers.nl

Viking schaatsen

viking-schaatsen
Viking schaatsen

Viking is de eerste producent van de klapschaats waar nu alle professionele schaatsers op rijden. Schaatsenenskeelers.nl heeft een breed assortiment aan schaatsen en accessoires van Viking. Zo zijn er vele klapschaatsen. De klapschaatsen worden vaak gebruikt door professionele rijders. Naast de klapschaatsen zijn er veel noren en combinoren. Voor de kinderen zijn er kinderschaatsen van hoge kwaliteit. De schaatsen moeten natuurlijk goed onderhouden worden. Daarvoor zijn er vele accessoires zoals beschermhoezen, handdoeken en gereedschap. Ook zijn er slijpmaterialen om de schaatsen te onderhouden. Bekijk hier ons assortiment.

Viking schaatsen kopen

Het kopen van Viking schaatsen is een goede keuze, Viking schaatsen staan al jaren lang bekend als betrouwbare, degelijk en kwalitatief goede schaatsen. Je zult dan met schaatsen van Viking ook meerdere jaren plezier hebben omdat de slijtage minimaal is. De schaatsen van Viking zijn leverbaar in diverse maten en varianten. Zo heb je de combinoren van Viking die razend populair zijn onder de recreanten. De combinoren van Viking bestaan uit twee series, de Unlimited Serie en de Combi serie, beide hebben eigen kenmerken die de gebruikers aanspreken.

Best beoordeeld
Door onze klanten
Best verkocht
In afgelopen 48 uur
Kwaliteit Schaatstassen!
Schaatstas - rugtas - colour - 28 liter - viking

De schaats tas van Viking 28 liter colour is een zeer prettige schaats tas. De schaats tas bestaat uit een groot vak met diverse opberg vakken aan de rugzijde. D..

> Bekijk meer Viking Tassen
Vaste en Klapschaats van Viking!
Klapschaats - Combinoor - Combi Klap - Viking - Maat 42

De Viking combi Klapschaats is een combi noor die je vast kunt zetten maar waar je ook eenvoudig een klapschaats van kan maken.  De Combi klapschaats van..

> Bekijk meer Viking Combi Klap
Schaatsenenskeelers.nl facebook Schaatsenenskeelers.nl twitter Schaatsenenskeelers.nl pinterest