ONZE VOORDELEN
 • Gratis Verzending
 • Gratis retourneren (NL)
 • 30 dagen bedenktijd
 • Bezorgen op afhaallocaties
 • Snelle (avond)levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 085 - 401 38 53
Schaatsenenskeelers.nl

Viking noren

viking-noren
Viking noren

Hier vindt u de Viking Noren. De standaard noren, ook wel conventionele noren genoemd, zijn niet weg te denken uit het assortiment van Viking. De standaard leren schoen met het stalen ijzer zijn de schaatsen om mee te beginnen en het schaatsen mee onder de knie te krijgen. De Viking Marathon serie zijn een van de bekendste schaatsen van Viking. Al jarenlang worden deze schaatsen geproduceerd en met succes gedragen bij vele schaatsers.

Filters
Prijs
Model
Levertijd
Sale

  Schaats - Marathon Mid - Viking - Maat 34 - Schaats - Marathon Mid - Viking - Maat 34
  343,40
  6 - 10 Dag(en)
  Merk: Viking Categorie: Viking marathon mid schaatsen Viking marathon mid schaatsen //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/2948/th2/schaats---marathon-mid---viking---maat-34[0].jpg Te koop voor 343,40. in_stock

  De Marathon Mid van Viking is een luxe noor die voorzien is van een glas-koolstof schoen die licht voorgevormd is. Het leer van deze schoen is 100% rundleder en de schoen heeft een kuip vorm die de pasvorm prettiger maakt. De binnenschoen is voorzien van de bekende viking Splitcroupon voering. Dit is split leder dat de eigenschap heeft dat het grip houdt en het comfort verhoogd. Het achterstuk van de schoen (enkel) is een ingezet enkelstuk van stretch materiaal die zorgen voor extra gevoel bij de enkels. Het onderstel van de Marathon Mid is gemaakt van gelegeerd koolstofstaal wat een hardheid heeft van 60 HRC die afgewerkt is met natlak. De Viking Marathon Mid heeft als extra eigenschap dat het kan vervangen worden door een klapset, je behoudt dan hetzelfde ijzer alleen vervangt de potten onder schaatsen. 

  Maatadvies: Alle noren worden of het algemeen een maat kleiner dan je normale schoenmaat genomen, de reden hiervan is dat schaatsen strak moeten zitten om wrijving te voorkomen (blaren, zere voeten)

  Schaats - Marathon 1 - Viking - Maat 34 - Schaats - Marathon 1 - Viking - Maat 34
  363,60
  6 - 10 Dag(en)
  Merk: Viking Categorie: Viking marathon 1 schaatsen Viking marathon 1 schaatsen //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/2987/th2/schaats---marathon-1---viking---maat-34[0].jpg Te koop voor 363,60. in_stock

  De Marathon 1 van Viking is een luxe noor die voorzien is van een glas-koolstof schoen die licht voorgevormd is. De Viking Marathon 1 heeft en opzichte van de Marathon Mid een beige bies over de schoen en is het stugger leer, waardoor het meer steun geeft dan de Marathon mid. Het leer van deze schoen is 100% rundleder en de schoen heeft een kuip vorm die de pasvorm prettiger maakt. De binnenschoen is voorzien van de bekende viking Splitcroupon voering. Dit is split leder dat de eigenschap heeft dat het grip houdt en het comfort verhoogd. Het achterstuk van de schoen (enkel) is een ingezet enkelstuk van stretch materiaal die zorgen voor extra gevoel bij de enkels. Het onderstel van de Marathon 1 is gemaakt van gelegeerd koolstofstaal wat een hardheid heeft van 60 HRC die afgewerkt is met natlak. De Viking Marathon 1 heeft als extra eigenschap dat het kan vervangen worden door een klapset, je behoudt dan hetzelfde ijzer alleen vervangt de potten onder schaatsen. 

  Maatadvies: Alle noren worden of het algemeen een maat kleiner dan je normale schoenmaat genomen, de reden hiervan is dat schaatsen strak moeten zitten om wrijving te voorkomen (blaren, zere voeten)

  Schaats noor - De viking Original - Viking - Maat 36 - Schaats noor - De viking Original - Viking - Maat 36
  180,79
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Viking Categorie: Schaats noor - De viking - Viking Schaats noor - De viking - Viking //cdn.sportbeer.nl/upload/189/products/3095/th2/schaats-noor---de-viking-original---viking---maat-36[0].jpg Te koop voor 180,79. in_stock

  De nieuwe Viking heeft een vernieuwde stevige rund-lederen schoen met een dikte tussen de 2 tot 2.2 MM. De schoen biedt door deze dikte meer steun dan voorheen, en deze steun zorgt dan weer voor comfort tijdens het schaatsen. De Viking 1 Senior is een laag model schaatsen wat het makkelijker maakt om recht op te blijven staan op het ijs. De schaatsen zijn voorzien van Viking schaatsveters die ervoor zorgen dat de schaatsen strak blijven zitten wanneer je de veters aantrekt. De achterkant van de hak is iets naar beneden lopend, dit is een extra leren inzetstuk die het comfort bij de enkels verhoogt. Ben je op zoek naar goede schaatsen voor een vriendelijke prijs waar je mee op natuurijs en op kunstijsbanen mee kunt schaatsen dan is dit een goede optie.  De schaatsen worden ongeslepen afgeleverd

  Maatadvies:Alle noren worden of het algemeen een maat kleiner dan je normale schoenmaat genomen, de reden hiervan is dat schaatsen strak moeten zitten om wrijving te voorkomen (blaren, zere voeten)

De Viking Marathon Mid en de Marathon 1 zijn de meest gedragen schaatsen uit deze serie. De kangoeroelederen schoenen met een voorgevormde kuip zorgen voor optimaal comfort tijdens het schaatsen. De Nagano variant op de Marathon serie zijn dezelfde schoenen, maar dan voorzien van een klapmechanisme, voor wie een extra toevoeging wil aan de Marathon Mid of Marathon 1 schaatsen. Het Viking Nagano klaponderstel is ook los verkrijgbaar en dus om te bouwen tot een klapschaats.

Schaatsenenskeelers.nl facebook Schaatsenenskeelers.nl twitter Schaatsenenskeelers.nl pinterest