ONZE VOORDELEN
  • Gratis Verzending
  • Gratis retourneren (NL)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Bezorgen op afhaallocaties
  • Snelle (avond)levering
  • Bepaal uw bezorgdag
  • Vragen? 085 - 401 38 53
Schaatsenenskeelers.nl

Schaatsen

Steving rondom uw enkels
Schaats - Combinoor - Unlimited Basic - Viking - Maat 42

Deze Viking unlimited basic schaatsen hebben een lage semi-softboot en zijn voor zowel vrouwen als mannen geschikt. Het is de perfecte noor voor de recreatieve sch..

> Bekijk meer Combinoren
Comfortabel en hip
Combinoor - 3550 - Ving Long Track III - klapschaats - Zandstra -  40

De Zandstra 3550 half hoge comfort klap noren zijn nieuwe type schaatsen ontworpen door Zandstra. De half hoge comfort schoen zorgt voor steun maar tegelijker..

> Bekijk meer Klapschaatsen
Meerdere maten en soorten
IJshockeyschaats Zwart-blauw - verstelbaar - Nijdam - 38-41

De Nijdam ijshockey schaatsen verstelbaar 3024 zwart met donkerblauwe accenten zijn ideale schaatsen om te gebruiken voor het plezier! De ijshockey schaatsen zijn..

> Bekijk meer Verstelbare ijshockeyschaatsen
Veel steun en geen koude voeten
Kinderschaats verstelbaar - Multi - Zwart - Viking - Maat 32-35

De Viking Multi verstelbare schaats is de nieuwe verstelbare combinoor van Viking. De Viking multi is te verstellen in maar liefst 4 maten per schaats. Het verstellen v..

> Bekijk meer Verstelbare kinder combinoren
schaatsen
Schaatsen

Koop je schaatsen online bij Schaatsenenskeelers.nl, de online schaats en skeeler specialist. Bij ons vind je een ruim assortiment schaatsen van de merken Viking, Zandstra, MapleNijdam en nog veel meer! Wij leveren het grootste assortiment schaatsen uit eigen voorraad. De diverse soorten schaatsen, klapschaatsen, combinoren, verstelbare kinderschaatsen, ijshockey schaatsen en standaard noren zijn te koop in de prijsklasse tussen de €15 en €999.

Schaatsen kopen

Schaatsen is populaire sport in Nederland. Al jaren lang wordt deze sport beoefend op kunstijsbanen en in de winter, indien mogelijk, op natuurijs. Bijna alle dorpen in Nederland beschikken wel over een natuurijsbaan als het koud wordt. Het is een echte volkssport te noemen. Het schaatsen is de afgelopen jaren veranderd, voornamelijk in de diverse soorten schaatsen. Vroeger had je alleen noren en "houtjes'', tegenwoordig heb je combinoren, verstelbare schaatsen, speciale kinderschaatsen en nog veel meer types. Door het grote aanbod van schaatsen is er altijd wel een schaats die bij jouw schaatsstijl past. Ben je een recreant die af en toe schaatst voor de fun, dan kun je voor comfortschaatsen gaan zoals combinoren. Of ben je een fanatieke schaatser die een paar keer per week op de kunstijsbanen schaatst, dan kun je belang hebben bij degelijke klapschaatsen.

 

Combinoren schaatsen

Combinoren zijn één van de populairste schaatsen die te verkrijgen zijn. De Zandstra 1250 en de Viking Unlimited Basic zijn zeer gewild te noemen. Wij leveren combinoren van diverse merken: Zandstra, Fila, Viking en Nijdam. De combinoren worden uit voorraad geleverd en zijn klaar om gelijk gebruikt te worden.

 

Verstelbare schaatsen

De verstelbare schaatsen van Schaatsenenskeelers.nl zijn eenvoudige handige schaatsen die veelal gebruikt worden voor kinderen met een groeiende voet. Het voordeel van verstelbare kinderschaatsen is dat je meerdere jaren er mee vooruit kunt. De verstelbare kinderschaatsen zijn leverbaar in de merken: Nijdam, Fila, Zandstra en Viking.

 

Kinderschaatsen

De snelste manier om kinderen te leren schaatsen, is door middel van kinderschaatsen. Kinderschaatsen zijn kindvriendelijke schaatsen die over het algemeen eenvoudig kunnen worden aangetrokken en simpel zijn in het gebruik. De aanschaf van goede kinderschaatsen is de basis voor het leren schaatsen voor kinderen.

 

Schaatsenenskeelers.nl facebook Schaatsenenskeelers.nl twitter Schaatsenenskeelers.nl pinterest